BRB

2012-09-03 @ 09:44:34
Åh tror ni inte jag fick två fina presenter i helgen?! Som innehöll dom fina kopparna från indiska jag la upp lite tidigare på bloggen om ni scrollar ner. Fick en av Sara och en av Johanna utan att någon av dom visste om att den andra köpte och så lyckades dom att handla en av varje! Haha sån jäkla tur. 
 
Har liiiiiite mycket att göra just nu, ni skulle bara ta en titt på lägenheten t.ex FYFAN så det ser ut. Så har inte riktigt tid men det är okej när man är amatörbloggare :D Herregud om man var Kenza i det här läget, skulle aldrig palla. Ses när vi ses kamrater!!

Kommentarer
Postat av: Mikael

Tjena, jag gillar din blogg!

Jag hoppas jag inte stör, men tänkte bara fråga om du har lust att hjälpa till för jag skulle verkligen behöva det! Har du något intresse av ett Modeforum för modekunniga och modeintresserade personer? Moderator / VIP roller finns för seriösa och engagerade personer så klart. Om du vill ha mer läsare som tycker om mode till din blogg så kan du alltid göra ett seriöst inlägg i forumet. Men om du kanske bara gillar att läsa inlägg och inte vill bli medlem så kan du visa ditt stöd genom att klicka på Facebook like knappen i forumet. Tack snälla för att du tar dig tid att kolla på detta / Tack och kram från Mikael

2013-01-17 @ 21:36:55
URL: http://forum.modekampanj.com

Lämna din kommentar här:

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg?

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0