SLENDER

2011-10-18 @ 15:57:12

Har köpt mig två par nya jeans där jag trivs som fisken i vattnet. Båda kommer från Tiger och är modellen Slender. Idag åkte jag hem från skolan och nu efter tre timmars sömn i soffan och lite käk känns det som jag börjar återställa mig något. Lite godis skulle ju inte sitta fel.... (någon?(a))


Kommentarer
Postat av: sanna hyvärinen

hej jag tänkte beställa ett par slender jeans och undar om de är normala i stlr? :) elr om du kanske tog någon större eller mindre än vad du brukar ha? kram

Svar: Hej! Jag tycker att dom är normala i storleken men jobbar på en jeansavdelning så rekommenderar dig att alltid prova jeans! Även modellen slender skiljer sig ibland i storlekarna beroende på materialet, alla är stretchiga men vissa är hårdare än andra ändå och ibland så får man då gå upp. Så även om du har haft jeans från tiger förut så är det tyvärr inget som garanterar att du har samma storlek i alla modeller men vågar du chansa så chansa på din vanliga! Hoppas det var till lite hjälp. Kramar :)
Maja Larsson

2012-08-20 @ 13:30:10
URL: http://socosy.blogg.se/
Postat av: sanna hyvärinen

Åh okej, men jag har tyvärr inte möjlighet att prova dem, då jag ska beställa och finns tyvärr inte sådna bra butiker här i lilla enköping :) hehe! Men tack för hjälpen :D Kram.

Svar: Okej, men lycka till och hoppas du hittar en sida med gratis retur i värsta fall :D Kramar
Maja Larsson

2012-08-20 @ 13:50:12
URL: http://socosy.blogg.se/

Lämna din kommentar här:

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg?

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0